Tuesday, June 1, 2010

USR-UTM @ Melaka 2010 (4)...

Assalamualaikum...
Salam Perpaduan...
Salam 1 Malaysia...

Kepenatan sudah menjadi satu kebiasaan terhadap para Majlis Tertinggi dan AJK USR-UTM@Melaka 2010. Usaha itu juga menjadi kunci semangat dan kekuatan untuk terus berusaha merealisasikan program yang berbentuk Khidmat Sosial ini.

ALHAMDULILLAH... Semua kursus yang diwujudkan sebagai persediaan sebelum merealisasikan program ini juga telah berjalan lancar seperti yang dirancang walaupun ianya masih mempunyai masalah teknikal. Terima Kasih diucapkan kepada Azrul Hafiz (Khidmat Pendidikan SPM), Sabrina Athirah (Pembinaan Wakaf), Mohd Shahmi (Pembinaan Tugu 1 Malaysia), Azhar dan Anis Idzureen (Persembahan Boria) dan Naufal Naim (Persembahan Dikir Barat). Semoga Yang Maha Esa membalas semua budi dan komitmen korang terhadap persediaan program ini.

SELAMAT BERJAYA juga diucapkan kepada 4 orang peserta USR-UTM@Melaka 2010 iaitu Mohamad Hazrai, Khairell Khazin, Umar Al-Faruq dan Syaheedullah yang bertungkus-lumus membuat persediaan di Kampung Bukit Pulau sehingga Program yang akan bermula nanti. ALHAMDULLILAH... Publisiti awal yang dibuat ini dapat menarik seluruh penduduk Kampung Bukit Pulau untuk terlibat secara langsung atau tidak langsung dengan program ini.

SEHARI LAGI YANG TINGGAL...untuk saya dan seluruh AJK program untuk membuat gerak kerja akhir untuk terus merealisasikan program yang bertemakan "MAHASISWA AGEN TRANSFORMASI MASYARAKAT" ini.. INSYAALLAH...

Akhir kata, semoga semuanya berjalan lancar...


Ikhlas dari saya,
WAN MUHAMMAD HAZEM BIN MOHD YUSOH
Pengarah Program
USR-UTM @ Melaka 2010
wan_hazem90@yahoo.com

0 comments: