Wednesday, June 2, 2010

USR-UTM @ Melaka 2010 (5)...

Assalamualaikum...
Salam Perpaduan...
Salam 1 Malaysia...

Pertama sekali, bersyukur sesangat kerana walaupun amat sibuk dengan gerak kerja yang begitu padat hampir setiap hari tertumpu hanya untuk merealisasikan University Social Responsibility (USR-UTM @ Melaka 2010), saya masih boleh menulis lagi di blog ini.

ALHAMDULILLAH... Semua gerak kerja hampir sebulan telah selesai, hanya tinggal beberapa jam saja lagi program yang ditunggu-tunggu ini akan bermula. Dari saya kosong mengenai program berbentuk masyarakat ini sehingga saya boleh berdiri seperti sekarang adalah disebabkan sokongan dan kerjasama yang diberikan oleh Para AJK Program dan Para Peserta Program... TERIMA KASIH untuk semua...

Terima kasih juga kepada pihak Universiti kerana memberikan pelbagai barangan tajaan Universiti Teknologi Malaysia sendiri terhadap program USR-UTM @ Melaka 2010 ini. Terima kasih juga kepada Edorey Technologies Sdn Bhd kerana menjadi Rakan ICT bagi USR-UTM @ Melaka 2010.

Sebelum berlangsungnya program ini, diharapkan semua pihak iaitu sahabat-sahabat di Taski ABIM, Sekolah Rendah Islam Alor Star, Maahad Mahmud Alor Star, Sekolah Menengah Teknik Langkawi, Politeknik Tuanku Sultanah Bahiyyah, Universiti Teknologi Malaysia International Campus Kuala Lumpur dan Skudai serta sebagainya lagi MENDOAKAN agar program ini mencapai objektif yang ditetapkan dan mendapat keberkatan dari ILAHI serta berjalan lancar.
INSYAALLAH....

Semoga dengan berlangsungnya program USR-UTM @ Melaka 2010 yang bermula 2 Jun hingga 7 Jun 2010, ianya menjadi satu bentuk transformasi terhadap khidmat sosial yang pernah dijalankan sebelum ini.


"MAHASISWA AGEN TRANSFORMASI MASYARAKAT"


Ikhlas dari saya,
WAN MUHAMMAD HAZEM BIN MOHD YUSOH
Pengarah Program
University Social Responsibility (USR-UTM @ Melaka 2010)
Universiti Teknologi Malaysia International Campus
wan_hazem90@yahoo.com
013-3114305

0 comments: