Tuesday, December 27, 2011

Ceroboh Rumah, Kemudian Berkhalwat...

Assalamualaikum…
Salam Perpaduan…

Terkejut saya tatkala membaca berita mengenai perkara ini. Boleh dikatakan ada sahaja kes yang melibatkan penzinaan berlaku di Negara kita yang bernama Malaysia. Itu antara yang dilaporkan, cuba anda semua fikir mengenai penziaan yang tidak dapat dikesan oleh wartawan… Wallahua’lam…

Sayang seribu kali sayang, maruah diri yang sepatutnya dijaga oleh seseorang tetapi digunakan sebagai pemuas nafsu serakah masing-masing. Apa-apa pun, saya kongsikan berita ini di sini bertujuan agar anda semua fikir dan lihat, dengan situasi semasa masyarakat kita hari ini…

ALOR GAJAH: Seorang wanita yang juga isteri orang ditemui dalam keadaan mengaibkan apabila berpelukan dalam telanjang bulat dengan teman lelakinya dalam bilik di sebuah rumah Kampung Baru Lendu, Alor Gajah, pagi kelmarin.

Lebih memalukan apabila kejadian kira-kira jam 8.15 pagi itu disedari pemilik rumah berkenaan, Sutini Hamzah, 61, bersama anak lelakinya, Ainol Adnan, 38, yang datang ke rumah itu selepas dimaklumkan jiran mengenai tindakan sepasang kekasih tidak dikenali menginap di rumah mereka tanpa kebenaran.

Ainol ketika ditemui berkata, sebaik dia dan ibunya tiba di rumah itu, mereka mendapati pintu pagar depan, tingkap dan pintu utama rumah terbuka luas seperti sudah lama ditinggalkan.

Katanya, dia memberi salam sebanyak tiga kali, namun tidak bersahut sebelum masuk ke dalam rumah yang mempunyai empat bilik itu untuk melakukan pemeriksaan, namun mendapati tiada sebarang kesan rumah itu diceroboh.

“Bagaimanapun, apabila saya dan ibu masuk ke bilik terakhir, kami terkejut apabila terserempak sepasang kekasih bertelanjang bulat dalam keadaan berpelukan nyenyak tidur seperti orang kepenatan.

“Gelagat mereka sedang berpelukan intim di atas katil amat mengaibkan, malah mereka tidak sedar kehadiran kami,” katanya

Sumber : My Metro

Sekian, Wallahua’lam…

Ikhlas dari,
WAN MUHAMMAD HAZEM BIN MOHD YUSOH
wan_hazem19@yahoo.com

0 comments: