Thursday, August 5, 2010

Buffet Ramadan di Food Court KSJ UTM IC...

Assalamualaikum...
Salam Perpaduan...
Salam 1 Malaysia...

Pihak Majlis Perwakilan Mahasiswa Universiti Teknologi Malaysia International Campus Kuala Lumpur Mengambil Inisiatif Bagi Mengadakan Buffet Ramadan Yang Berkonsepkan Kupon. Ia Diadakan Sebagai Langkah Memastikan Kebajikan Mahasiswa Terjamin Dalam Perbelanjaan Berbuka Puasa Dan Lebih Sistematik.

• Harga Yang Ditawarkan Adalah Seperti Berikut :
Menu Contoh Harga Biasa
Nasi Putih Rm 0.80
Ayam / Ikan/ Daging Rm 2.30
Sayur Rm 0.50
Sambal Tumis / Kentang Rm 0.50

Jumlah Rm 4.10


• Untuk Buffet Ramadan Ini, Harga Yang Ditawarkan Adalah Seperti Berikut :
Harga Sehari Rm 4.00 X 6 Hari = Rm 24.00 + Rm 1.00 = Rm 25.00
Juadah Berbuka Diberi Sehingga 7 Hari


• Cara Pembayaran Adalah Menggunakan Borang Pesanan Serta Kupon, Di Mana Seorang Mahasiswa Akan Diberi Kupon Untuk 7 Keping Bagi Setiap Rm25.00 Iaitu Untuk Pesanan Selama 7 Hari

• Setiap Mahasiswa Juga Boleh Memberikan Cadangan Menu Di Dalam Borang Menu Cadangan

• Buffet Ramadan Tersebut Akan Disediakan Di Food Court Kediaman Siswa Jaya Utm Ic Bermula Dari Jam 6.00 Petang Hingga Waktu Berbuka

Kepada Mahasiswa Yang Berminat Untuk Membuat Tempahan, Boleh Hubungi Mana-Mana Majlis Perwakilan Mahasiswa Dan Presiden-Presiden Persatuan Mahasiswa Universiti Teknologi Malaysia International Campus Kuala Lumpur. Tawaran Untuk Minggu Pertama Ramadan Akan Dibuka Bermula 5 Ogos 2010 Sehingga 10 Ogos 2010.


“Barisan Majlis Perwakilan Mahasiswa Utm Ic Dan Barisan Presiden Persatuan Mahasiswa Utm Ic Ingin Mengucapkan Selamat Berpuasa Dan Selamat Menyambut Ramadhan Al-Barakah Kepada Seluruh Mahasiswa Universiti Teknologi Malaysia International Campus Kuala Lumpur”


Dari,
WAN MUHAMMAD HAZEM BIN MOHD YUSOH
Exco Kebajikan, Kolej & Pengaduan Awam
Majlis Perwakilan Mahasiswa UTM IC
wan_hazem90@yahoo.com

0 comments: